انجمن علمی گروه مهندسی منابع طبیعی گرایش شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
درباره وبلاگ


«بسم الله الرحمن الرحيم؛ الحمد للـه رب العالمين والسلام والصلوه علي سيدنا ونبينا محمد وآله الطاهرين وصحبه المنتجبين؛ اللهم عجل لوليك الفرج والعافيه والنصر واجعلنا من خير انصاره واعوانه والمستشهدين بين يديه.» با عرض سلام؛ اعضای انجمن علمی مهندسی منابع طبیعی گرایش شیلات (تکثیر و پرورش آبزیان) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ورود شما را به وبلاگ این انجمن خوش آمد می گویند.
آخرین مطالب

پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور برای اولین بار در کشور موفق به تکثیر ماهی کپور هندی کاتلا شد.

به دنبال تکثیر موفقیت آمیز 2 گونه کپور هندی روهو و مریگال در سال 89، سومین گونه از مجموع سه گونه وارداتی که بچه ماهی نورس آن در سال 87 با وزن کمتر از 1 گرم وارد کشور شده بود و بعد از 2 سال پرورش به وزن متوسط  3700 گرم رسیدند توسط محققین این پژوهشکده تکثیر مصنوعی آنها انجام گردید. از مجموع 12 ماهی مولد این گونه 100 درصد ماهیان به هورمون تراپی پاسخ مثبت داده و بیش از 6 کیلوگرم تخم از آنان استحصال گردید .در حال حاضر حدود 5میلیون لارو این گونه در سالن تکثیر این پژوهشکده موجود می باشد.گونه‌های فوق‌الذکر از ویژگی‌های بسیار خوبی از لحاظ رشد، بازماندگی و مقاومت به بیماری برخوردار بوده و برای پرورش در مزارع ماهیان گرمابی مناسب می‌باشند. لازم به یادآوری است که یکی از راهکارهای مناسب جهت افزایش بازدهی تولید در واحد سطح در مزارع پرورش ماهی افزایش تنوع گونه‌ای است و وارد کردن این گونه‌ها در این راستا صورت گرفته‌ است.

منبع:http://siarc.ifro.ir

 

شنبه 29 مهر 1391برچسب:, :: 12:10 :: نويسنده : عیسی بهرامی زاده

اکونیوز:غار ماهی کور در استان لرستان صحنه حیات گونه ای است که شاید بتوان آن را شگفت انگیز ترین گونه ماهی در کشورمان دانست، ماهی که با بدنی شفاف توانایی دیدن ندارد

 

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،در نزدیکی ایستگاه تنگ هفت لرستان اثری طبیعی و ملی به نام غار ماهی کور در پایه کوهی جای گرفته است. این غار محل زندگی یکی از کمیاب ترین ماهی‌های جهان به نام ماهی کور ایرانی است.
"ماهی کور" یکی از گونه های کمیاب و اندمیک ایران است که در دنیا گونه ای منحصر بفرد محسوب شده که در غاری واقع در استان لرستان زندگی می کند و اولین "غارماهی" حقیقی جهان است  که اولین بار ژئولوژیست دانمارکی در سال 1937 ضمن مسافرتی که به ایران داشت کشف و مطالعاتی بر روی این گونه انجام داد.
لرستان تنها زیستگاه "ماهی کور" در کشور
در جهان تاکنون حدود 40 گونه ماهی بدون چشم در آبهای شیرین شناسایی شده است. خانواده کپور ماهیان با 11 گونه بیشترین تعداد و در رتبه اول قرار دارند و خانواده سگ ماهیان جویباری با 10گونه در رتبه دوم قرار دارند.





قاره آسیا بیشترین تعداد گونه های ماهیان کور آب شیرین جهان را دارد و پس از آسیا قاره های آمریکا و آفریقا قرار دارند. در قاره آسیا چین و تایلند بیشترین گونه های ماهیان کور آب شیرین را دارا هستند و کشور ایران با داشتن دو گونه منحصر بفرد و نادر جزء کشورهای دارای این گونه هاست.
زیستگاه این دو گونه ماهی در یک غار واقع در زیر کوه چلن (چیلنگ) در استان لرستان حوالی ایستگاه تنگ هفت از توابع بخش پاپی شهرستان خرم آباد قرار دارد که به غار ماهی کور معروف است.
ویژگیهای غار ماهی کور
ماهیان کور غار که از گونه های منحصر به فرد و حمایت شده هستند در این غار زیست می کنند. عمق آب غار ماهیان کور مشخص نیست، آب به صورت راکد با سطحی متغییر بین 20 تا 30 متر مساحت در نوسان است که در فصل بهار و پر آبی به علت ازدیاد نزولات آسمانی در نتیجه زیاد شدن آب، آب اضافی از دهانه غار خارج و جویباری با عنوان کارود (کای رود) را تشکیل می دهد که پس از طی حدود 300 متر از دهانه غار آبشار زیبایی را بوجود می آورد و سپس به رودخانه سیرم که از رشته رودهای کوچکتر سیرم و للری است وارد و پس از طی کردن حدود چهار کیلومتر به رودخانه سزار می ریزد.
چگونگی کشف غار/ گونه ای که از سر از دانمارک و انگلیس درآورد!
همزمان با احداث راه آهن سراسری تهران - جنوب دو نفر طبیعی دان دانمارکی که به همراه مهندسان سازنده راه آهن و مجریان طرح به منطقه آمده بودند پس از بررسی سر شاخه رود سیرم و جویبار کارود به یک حفره آبی در نزدیکی روستای لاون می رسند که پس از بررسی با یک نوع ماهی کور مواجه می شوند که ضمن نمونه برداری چندین گونه از این ماهیان را به موزه جانور شناسی دانشگاه کپنهاک منتقل و در سال 1944 تحت عنوان "ایرانوسیپریس تیفلوپس" به عنوان یک گونه جدید به جهانیان معرفی شد اما از معرفی محل دقیق ماهی های کشف شده خودداری کردند.
چندین سال بعد یک محقق انگلیسی به نام آنتونی جان اسمیت برای کشف محل ماهی کور به ایران و به شهر کرمان سفر می کند و پس از سه ماه تحقیق بدون اینکه نتیجه ای بگیرد به کشورش بر می گردد.





چند سال بعد این محقق متوجه می شود که ماهی کور مورد نظرش در کرمان نبوده بلکه در کوه های زاگرس وجود دارد و بر این اساس به منطقه پاپی سفر می کند و به محل غار می رسد و چند نمونه از ماهیان غار را با خود به انگلیس می برد که در حین آزمایش و بررسی متوجه می شود که این نوع همان گونه ای است که توسط دانمارکیها ثبت و به جهانیان معرفی شده اما یک نوع دیگر گونه جدیدی است که با نام وی تحت عنوان "پاراچو بیتس اسمیتی" به ثبت می رسد.
مشخصات ظاهری ماهیان کور غار و وجه تسمیه آن
وجه تسمیه این غار به خاطر وجود ماهیان کوچک و صورتی رنگی است که فاقد چشم هستند و به همین دلیل ماهی کور نامیده می شوند.
طول این ماهی ها بین چهار تا پنج سانتی متر بوده و سر این ماهیان تا حدودی پهن و هیچ اثر خارجی از چشم دیده نمی شود. دیواره بدن به قدری شفاف است که روده پر با محتوای تیره دیده می شود، رنگ ماهیها در حالت زنده صورتی است.
اختلاف این دو گونه در این است که "ایرانوسیپریس" دو جفت سبیلک، یک جفت روی لب بالا و جفت دیگر در گوشه های دهان و کمی نیز فلس دارد. ولی "پاراچوبیتس اسمیتی" سه جفت سبیلک دارد که دومین جفت از آنها به خوبی رشد کرده و به انتهای سومین جفت می رسد و فلس هم ندارد.
ماهی که رگهای خونی آن را می توان دید!
کم‌رنگی با بی‌رنگی این ماهی به قدری است که رگ‌های خونی از زیر پوست دیده می‌شود. نمونه‌های موجود در محلول‌های نگهدارنده مانند الکل و فرمالین که در موزه نگهداری می‌شود به سفید مایل به زرد تغییر رنگ می‌دهند.





حداکثر اندازه در نمونه‌های بدست آمده تا 55 میلیمتر گزارش شده است. گونة ماهی کور ایرانی تاکنون تنها از غار ماهی کور در تنگ هفت لرستان در ایران یافت شده است.
زیستگاه این ماهی در آب‌های زیرزمینی است. در غار ماهی کور به دلیل اینکه دهانة این غار به سطح آب‌های زیرزمینی اتصال دارد، این امکان را به وجود آورده که ماهی کور در طول شب‌ها به نزدیکی سطح آب در دهانة غار می‌آید.
غیر از جلبک‌هایی که در کناره صخره‌های آبی در سطح زمین می‌روید، وجود هیچ‌گونه گیاهی در نهرهای زیرزمینی‌ تأیید نشده است. اینکه ماهی کور از چه تغذیه می‌کند تاکنون به طور دقیق شناخته نشده ولی احتمال این می‌رود از نوعی آرتیما تغذیه کند که در آبهای زیرزمینی یافت می‌شود.
عمر این ماهی در طبیعت مشخص نیست ولی در محیط اکواریوم حدود 18 تا 24 ماه عمر می‌کند. همچنین تولید مثل این ماهی نیز ناشناخته باقی مانده است.
ماهی کور که در لیست قرمز قرار دارد
ماهی کور ارزش خوراکی و صنعتی برای انسان ندارد ولی نقش آن در چرخة زیستی و محیط زیست بسیار حیاتی است. این ماهی در پایداری سفره‌های آب زیرزمینی نقش ارزنده‌ای را بازی می‌کند.
ماهی کور به دلایل گوناگونی از سال 1990 در لیست قرمز قرار گرفته و در حال حاضر یکی از حیوانات در معرض خطر شناخته شده و از نظر اتحادیه جهانی حفاظت از گونه‌های جانوری حتی بیشتر از یوزپلنگ ایرانی در معرض خطر و نیاز به حفاظت‌های شدید قرار دارد.
غار ماهی کور تنها اثر طبیعی ملی لرستان است
معاون محیط طبیعی اداره کل محیط زیست استان لرستان در این رابطه از ماهیان کور غار به عنوان شگفتیهای آفرینش یاد کرد و گفت: این گونه ها در محدوده جغرافیایی معین و محدودی انتشار دارند و در هیچ جای دیگر کشور تاکنون یافت نشده اند و جزء گونه های اندمیک و منحصر بفرد لرستان هستند.
نبی اله قائد رحمتی ادامه داد: با این تفاسیر در سال 1382 طرح مقدماتی به عنوان اثر طبیعی - ملی غار ماهی کور تهیه و پس از انجام مراحل قانونی در سال 1384 در شورای عالی حفاظت محیط زیست مطرح و طی مصوبه شماره 262 مورخ 1384/2/14 به عنوان نخستین اثر طبیعی ملی استان لرستان تصویب و به ثبت رسید.
وی یادآور شد: در حال حاضر توسط اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان محیط بانانی به منظور حفاظت و حراست از این منطقه و گونه های مذکور به کار گمارده شده و نیروهای اجرایی یگان حفاظت اداره کل و محیط زیست شهرستان دورود نیز در این زمینه با ماموران منطقه برای حفاظت بهتر همکاری لازم را به عمل می آورند.
ماهی کور از ذخائر ژنتیکی نادر ایران
معاون محیط طبیعی اداره کل محیط زیست استان لرستان به ارزش علمی و تحقیقاتی ماهیان کور اشاره کرد و یادآور شد: ماهیان کور به لحاظ شیلاتی فاقد ارزش اقتصادی هستند اما به عنوان منابعی برای ذخائر ژنتیکی نادر و منحصر به فرد در بسیاری از پژوهشکده ها مورد مطالعه و ارزیابی قرار می گیرند.





قائد رحمتی ادامه داد: همچنین این ماهیها تحت عنوان ماهیان زینتی و شگفت انگیز و زیبا در موزه های حیات وحش و آکواریوم ها در برابر دید علاقه مندان قرار می گیرند.
فرسایش دهانه غار، ماهی کور را تهدید می کند
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان لرستان پیرامون مخاطرات پیش روی این گونه گفت: در حال حاضر مهمترین مشکلی که ما با آن در غار ماهیان کور مواجه هستیم موضوع فرسایش دهانه غار است.
محمد حسین بازگیر ادامه داد: فرسایش موجب شده است که واریزه ها دهانه غار را در معرض مسدود شدن قرار دهند که باید فکری اساسی برای موضوع فرسایش در دهانه این غار صورت گیرد.
کمبود اعتبار برای ساماندهی تنها اثر طبیعی ملی لرستان
وی با تاکید بر اینکه طرح ساماندهی تنها اثر طبیعی ملی استان لرستان آماده شده، بیان داشت: متاسفانه هنوز نتوانسته ایم اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را تامین کنیم.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان لرستان تصریح کرد: در اجرای این طرح به دنبال مقابله با فرسایش و اثرات ناشی از آن در دهانه غار ماهیان کور هستیم.
بازگیر به مخاطراتی که پیش از این توسط جاده دسترسی سد بختیاری برای این اثر طبیعی ایجاد شده بود اشاره کرد و بیان داشت: خوشبختانه با همکاری مسئولان سد و جاده دسترسی کارگاه ایجاد شده در نزدیکی محل غار ماهیان کور جابجا شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر همه تجهیزات مربوط به راهسازی از محدوده این اثر طبیعی ملی به طور کامل منتقل شده و مشکلی در این رابطه وجود ندارد.
به هر روی به نظر می رسد ماهیان کور گونه های منحصر به فردی هستند که تلاش برای حفظ آنها باید در اولویت کاری مسئولان قرار گیرد و در این راستا طرح ساماندهی این اثر طبیعی ملی لرستان نیازمند نگاه ویژه متولیان امر است.

در پایان یک دوره 6 ماهه پرورش ماهیان تیلاپیای قرمز در استخر خاکی 500 مترمربعی مرکز تحقیقات ماهیان آب شور داخلی- بافق در روز چهارشنبه 12 مهرماه 1391 ، مقدار 1025 کیلوگرم ماهی با میانگین وزن 517 گرم صید شد.

این ماهیان با میانگین وزن اولیه 60 گرم نیمه اول فروردین ماه با تراکم 4.2 قطعه برمترمربع ذخیره سازی شده بودند. میزان بازماندگی این ماهیان در طول دوره %94.4، ضریب تبدیل غذایی 0.7 و ضریب رشد روزانه 2.5 گرم برروز بود. در این دوره پرورش بدون استفاده از تعویض شدید آب، کوددهی مرتب و استفاده از تولیدات طبیعی که موجب کاهش قابل توجه هزینه های تولید می شود و از ویژگی های ماهیان تیلاپیای پرورشی است در شرایط استخرهای خاکی بخوبی حاصل گردید.

این مقدار صید معادل 20 تن برهکتار تولید در شرایط پرورش غیرمتراکم می باشد و در شرایطی که بهره برداری کنونی از مزارع پرورش ماهیان گرمابی در شرایط استخرهای خاکی کشور برداشت 6 – 4 تن برهکتار کپورماهیان است، در آبزی پروری کشور بی سابقه و در تولید محصولات کشاورزی کشور کم نظیر محسوب می شود.



ادامه مطلب ...

 به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، رئيس سازمان شيلات ايران گفت: طي سال 90 حدود 210 ميليون دلار صادرات محصولات شيلاتي در كشور بود كه پيش بيني مي شود اين رقم امسال از مرز 350 ميليون دلار عبور كند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت غلامرضا رازقي افزود: پيش بيني مي شود امسال بيش از 800 هزار تن محصولات شيلاتي در كشور توليد شود.وي افزود: اين ميزان در سال 89 در حدود 663 هزارتن و در سال 90 به 735 هزارتن ارتقا پيدا كرد و اين روند با توجه ظرفيت هاي خوبي كه در آب هاي داخلي و ساحلي است، مورد توجه قرار گرفته است. رئيس سازمان شيلات ايران با تاكيد بر اينكه روند موجود در زمينه آبزي پروري در كنار كشاورزي به عنوان يك اولويت مهم مورد توجه است، افزود: در حال حاضر بحث دو منظوره كردن كشاورزي در قالب آبزي پروري در كنار كشاورزي مورد توجه است. رازقي با بيان اينكه در زمينه دو منظوره كردن كشاورزي گام هاي خوبي در كشور صورت گرفته و نتايج خوبي حاصل شده است افزود: بحث دو منظوره كردن كشاورزي به عنوان اولويت مهم شيلات ايران و مراكز استان ها مورد تاكيد است. رئيس سازمان شيلات ايران پرورش ماهي در قفس در سدها را يكي از برنامه هاي مهم شيلات ايران دانست و افزود: در اين روش گام هاي خوبي در زمينه توسعه آبزي پروري صورت گرفته است. رازقي كشورهاي همسايه، چين، كره و كشورهاي اروپايي را مهمترين بازارهاي هدف صادراتي محصولات شيلاتي ايران اعلام كرد و افزود: ارتقاء سطح صادرات شيلات ايران به كشورهاي مختلف جهان در دستور كار است. رئيس سازمان شيلات ايران، افزود: بيشترين ميزان صادرات محصولات شيلات ايران شامل محصول ماهيان گرم است كه به كشورر عراق صادر ميشود همچنين محصول ميگوي ايران نيز به كشورهاي اروپايي بخصوص اسپانيا و فرانسه صادر مي شود. رازقي با ارشاره به تعامل سازنده دستگاه هاي مرتبط در حوزه آبزي پروري، به چشم انداز مطلوب بخش آبزي پروري در حوزه توليد و صادرات اشاره كرد و افزود: با توجه به تعامل سازنده و مطلوبي كه در حوزه شيلات داريم اميدواريم موانع و مشكلات در اين بخش مرتفع شده و به دستاوردهاي خوبي در اين بخش برسيم. وي در ادامه از افزايش توليد بيش از 13 هزار ميگوي پرورشي طي سال جاري خبرداد و گفت: اين ميزان در سال 89 بيش از شش هزار و 700 تن و در سال 90 هشت هزارتن بوده است و امسال به بيش از 13 هزار تن مي رسد كه بيش از 50 درصد اين محصول صادر مي شود. رازقي با اشاره به بسته حمايتي 100 ميليارد توماني دولت از پرورش كنندگان ميگو افزود: اين بسته حمايتي به بانك هاي عامل ابلاغ شده است كه اين بسته موجب ايجاد دلگرمي در پرورش دهندگان ميگو شد.

یک شنبه 23 مهر 1391برچسب:, :: 13:18 :: نويسنده : عیسی بهرامی زاده

 

سواحل شهر بندرگاهی آكاپولكو در ایالت گوئرِرو در جنوب مكزیك در روزهای اخیر مهمان جمعیت انبوهی از ماهی‌ها شده‌اند.

به گزارش 3 نسل به نقل از ایسنا، این میزان به قدری زیاد است كه از بالا مانند یك لكه نفتی بزرگ دیده می‌شود.

هزاران ماهی ساردین، كولی، راه‌راه و ماكرل در سواحل مكزیك موج می‌زنند.

بسیاری معتقدند هجوم ماهی‌ها در اثر سونامی ژاپن اتفاق افتاده است. البته متخصصان هنوز در مورد این واقعه نظری نداده‌اند.

ماهیگیران خوشحال با قایق‌های چوبی خود به دریا رفته و بدون استفاده از تور یا قلاب تنها با اكتفا به یك سطل ماهیگیری می‌كنند.

ریچ بریج، یك زمین‌شناس سازمان زمین‌شناسی آمریكا در مورد این واقعه می‌گوید: این پدیده جزو وقایعی است كه انسان دوست دارد بین آنها ارتباطی ایجاد كند، ‌اما كسی چه‌می‌داند؟‌ سونامی می‌تواند جریانات منطقه‌ را تغییر دهد اما نمی‌توان به راحتی بین این وقایع ارتباط ایجاد كرد.

 

 

 

قصرشیرین تنها مرکز تکثیر و پرورش میگوی آب شیرین در کشور است
کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: قصرشیرین به عنوان تنها مرکز فعال تکثیر و پرورش میگوی آب شیرین کشور است.

 

 

شهبازی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در استان 410 باب مزرعه پرورش ماهی سردآبی و گرم آبی در قالب مجتمع های بزرگ و مزارع منفرد و مزارع دو منظوره کشاورزی داریم.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه افزود: میزان استخرهای سرد آبی وگرم آبی در استان 69 مزرعه گرم آبی و341 باب مزرعه سرد آبی فعال است.

شهبازی گفت: در سال جاری 10 هزار و 500 تن تولید ماهی در استان داشته ایم.

مدیرکل شیلات استان افزود: تولید موجود جوابگوی نیاز استان بوده و از این میزان تولید شده نیز مقداری صادرات داریم، البته در این مبحث واردات نیز داشته ایم و عمده صادرات ماهیان تولیدی استان کرمانشاه به کشورعراق بوده است.

شهبازی در پایان با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور 8 کیلوگرم است، گفت: متاسفانه سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه کمتر از 5 کیلوگرم در سال است، این در حالی است که سرانه مصرف ماهی در جهان، بیش از 17 کیلوگرم است.


 

 

انجمن علمی دانشجویی شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با همکاری مرکز تحقیقات شیلات بسیج دانشجویی استان مازندران بر گزار می کند:

دومین همایش دانشجویی علوم شیلاتی

با محوریت :

تکثیر و پررش_ صید و بهره برداری از آبزیان _ اکولوژی آبریان

تغذیه و غذای زنده _ فرآوری آبزیان _ بیماری آبزیان 

آخرین مهلت ارسال مقالات: 25 فروردین ماه 1391

http://uploadkon.ir/uploads/029c77cda560a28e609723ab5bcd874e.jpg

 



ادامه مطلب ...

عنوان دروس ارائه شده ترم بهار سال 91-90 گروه مهندسی منابع طبیعی (شیلات) برای ورودی های سال 1388

 

ادامه مطلب



ادامه مطلب ...

ایران از میگو باتری زیستی ساخت

 

پژوهشگران کشورمان موفق به تولید باتریهای زیستی شدند که این باتری با استفاده از نوعی بیوپلیمر که از میگوی آرتیمیا گرفته می شود تولید شده قابلیت شارژبا آب قند و بازیافت در خاک گلدان را دارد

مریم صابری یکی از محققان این پروژه در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه ماده اصلی این باتری نوعی بیوپلیمر به نام "کیتوسان" است، گفت: بهترین نوع این بیوپلیمر از میگوی "آرتمیا" در دریاچه ارومیه به دست می آید که برخلاف محققان داخلی  گروههای تحقیقاتی خارجی بر روی آن تحقیقات زیادی انجام داده اند. در این پژوهش با تحقیقاتی که بر روی این نوع میگو انجام شد موفق به تولید این بیوپلیمر شدیم.

 وی با بیان اینکه در این باتریها از نانوتیوب کربنی برای افزایش رسانایی باتری استفاده شد، اظهار داشت: الکترولیت این باتری از بیوپلیمر "کیتوسان" و "مش" کلکتور آن نیز از استیل ضد................

                                          ادامه مطلب...................



ادامه مطلب ...

فاطمه خدادادیان 

6 آبان 1390 23:22
 
آخرين نفسهاي ماهيان خاوياري درياي خزر+عکس

صید ماهیان خاویاری از دریای خزر 5 سال ممنوع شد :



وزیر خارجه روسیه گفت سران 5 کشور حاشیه دریای خزر توافق کردند طرح ممنوعیت صید ماهیان خاویار در این دریا را به مدت 5 سال اجرا کنند .

به نقل از فرانس پرس سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه تاکید کرد با توجه به کاهش ...............................



ادامه مطلب ...

فاطمه خدادادیان

7 آبان 1390 0:11
 
رهاسازی حدود 93 میلیون بچه ماهی خاویاری و استخوانی در دریای خزر



مدیر کل شیلات گلستان گفت:بر اساس برنامه های تولیدی که از سوی سازمان شیلات ایران به این اداره کل ابلاغ شده است طبق مصوبات باید تعداد 73 میلیون و 900 هزار انواع بچه ماهیان ...........



ادامه مطلب ...

یگانه شیشیکانی

7 آبان 1390 0:16
 
صید میگو در بوشهر 13 درصد کاهش یافت:

مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: میزان صید میگو از ابتدای برداشت میگوی این آبزی در آبهای ساحلی استان بوشهر 13 درصد کاهش یافته است.


اردشیر یاراحمدی عصر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه صید میگو در استان بوشهر از 10 مرداد در بوشهر شروع شده است، افزود: علت روند ..........در ادامه مطلب نوشته شده توسط یگانه شیشیکانی



ادامه مطلب ...

نتايج پنجمين نشست كارگروه مديريت صيد كميسيون منطقه اي شيلاتي  (RECOFI)

 

 

به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران ، در اين نشست كه از تاريخ 17 لغايت 20 مهر ماه سال جاري با حضور نمايندگان سازمان خوار و بار كشاورزي ملل متحد(فائو) و كشورهاي حاشيه منطقه خليج فارس و درياي عمان در تهران و در محل هتل هويزه برگزار شد، مصوبات نشست قبلي كارگروه و همچنين مصوبات ششمين اجلاس منطقه‌اي شيلاتي و فعاليت‌هاي انجام شده طي يك سال گذشته در سطح كارگروه مورد بررسي قرار گرفت........

توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

 

1390/7/27 چهارشنبه



ادامه مطلب ...

 100 تن فیله و ماهی تیلاپیا برای سنجش رفتار مصرف کنندگان وارد و توزیع شد.

 

 

 

 مطلب از عیسی بهرامی زاده

 



ادامه مطلب ...
صفحه قبل 1 صفحه بعد
پيوندها
  • شیلاتی های دریا دل
  • شیلات
  • کیت اگزوز
  • زنون قوی
  • چراغ لیزری دوچرخه

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان انجمن علمی شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و آدرس anjomaneshilat.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 68
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 84
بازدید ماه : 83
بازدید کل : 266210
تعداد مطالب : 106
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

<-PollName->

<-PollItems->

.


IranSkin go Up

.

نیت کنید و اشاره فرمایید